Wie ben ik

Mijn naam is Didi Janssen - Driessen en ik woon samen met mijn man Rick in Milsbeek.

Niet alleen hond 'Sam' woont bij ons maar ook andere dieren zoals een cavia, twaalf kippen, een angora konijn en een vlaamse reus.

Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor dieren. Met veel liefde verzorgde ik mijn huisdieren zoals een konijn, cavia en tamme ratten.

Ik wilde graag iets gaan doen met deze passie en ben daarom een opleiding dier & gedrag begonnen op het Helicon.

Om de vacht van uw hond op een professionele en verantwoorde manier te kunnen verzorgen heb ik tijdens deze opleiding een extra opleiding gevolgd tot hondentrimster bij het HKI. En natuurlijk heb ik deze opleiding afgerond met een diploma.

Ook wilde ik graag konijnen leren trimmen. Daarvoor heb ik een workshop gevolgd en mijn certificaat behaald. 

In januari 2016 opende ik mijn eigen trimsalon in Milsbeek.

Naast het werk in de trimsalon ben ik ook nog enkele dagen werkzaam bij een blindengeleidehonden school.

 

Regelmatig bezoek ik shows en andere trim gerelateerde evenementen waar ik veel nieuwe technieken, materialen en collega's leer kennen.

 

Ook verzorg ik 2 keer per jaar bij hondenschool Dogwish een workshop vachtverzorging. Tijdens deze workshop leer ik de deelnemers hoe ze op een goede manier de vacht van hun hond thuis kunnen verzorgen. Dit gebeurd in kleine groepen zodat ik alle tijd heb om u specifiek te vertellen wat de vacht van uw hond nodig heeft. 

 

Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op met mij.