Wie ben ik?

Mijn naam is Didi Janssen - Driessen en ik woon samen met mijn man Rick en zoontje Jur in Milsbeek.
8
Niet alleen hond Sam en kat Fred wonen bij ons maar ook andere dieren zoals 8 kippen, 2 belgische hazen, 2 angora konijnen, een ex-slacht konijnen en een vlaamse reus.
Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor dieren. Met veel liefde verzorgde ik mijn huisdieren zoals een konijn, cavia en tamme ratten.
Ik wilde graag iets gaan doen met deze passie en ben daarom een opleiding dier & gedrag begonnen op het Helicon.
Om de vacht van uw hond op een professionele en verantwoorde manier te kunnen verzorgen heb ik tijdens deze opleiding een extra opleiding gevolgd tot hondentrimster bij het HKI. En natuurlijk heb ik deze opleiding afgerond met een diploma.
Ook wilde ik graag konijnen leren trimmen. Daarvoor heb ik een workshop gevolgd en mijn certificaat behaald.
In januari 2016 opende ik mijn eigen trimsalon in Milsbeek.
Regelmatig bezoek ik shows en andere trim gerelateerde evenementen waar ik veel nieuwe technieken, materialen en collega's leer kennen.

Konijnen zijn mijn passie en hobby, ik vind dat er veel meer bekend mag worden over het konijn. Het konijn mag net als o.a. de hond, meer gezien gaan worden als een leuk en bijzonder huisdier, want dat is het!
Daarom ben ik in 2020 gestart met de opleiding cunicologie en heb ik mijn diploma behaald. Van gedrag tot voeding, alles is tijdens deze opleiding behandeld.
Met deze kennis hoop ik mensen een beter beeld te kunnen geven over het konijn en wat ze allemaal nodig heeft om een fijn leven te hebben.

Lees meer over -inmiddels niet meer alleen míjn- passie onder het kopje ´Ons Konijnenhotel´.