´Ons Konijnenhotel´

Didi's Trimsalon, konijnenhotel van Rick en Didi Janssen gevestigd te Milsbeek (Limburg). Alle konijnenrassen welkom, dwergkonijn of vlaamse reus, iedere konijn is welkom.
Rick en Didi samen bij het konijnenhotel. Links Teddy en Brutus, 2 logés die genieten in het hotel.

Ga je op vakantie of is er een andere reden waardoor je tijdelijk niet voor jouw konijn(en) kunt zorgen? Geen probleem! Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen graag voor jouw konijn(en) in deze periode. Alle soorten konijnen, groot of klein zijn welkom om te komen logeren. 

Ieder konijn(en) (koppel) krijgt een ruim verblijf met daarin schuilmogelijkheden, speelgoed en materiaal om aan te knagen. Uiteraard worden de konijnen iedere dag voorzien van goede kwaliteit biks of beaphar care+ brokken (of eventueel het zelf meegenomen voer), vers drinkwater, onbeperkt vers hooi en indien gewenst verse groenten en gedroogde kruiden, ook krijgen de konijnen iedere dag een aantal uur de mogelijkheid om te rennen en spelen in de ren.


Doordat Didi thuis werkt in de trimsalon is er altijd iemand thuis die zicht heeft op de konijnen.

Alle benodigde papieren en diploma's om een konijnenhotel te openen zijn aanwezig. Zo heeft Didi de opleiding tot cunicoloog bij Ilse Pos en Sandra Korhoen gevolgd, is ze al ruim 5 jaar gediplomeerd konijnentrimster en heeft Rick de opleiding besluithouders overige zoogdieren gevolgd.
Uiteraard hebben wij zelf ook konijnen, 2 vlaamse reuzen, 1 groot angora en 1 mix die we gered hebben van de slacht. 
Onze konijnen leven in een ruimte met eigen ren naast het hotel.

 

Vachtverzorging van jouw konijn(en).

Tijdens het verblijf van jouw konijn is er een mogelijkheid tot het trimmen van jouw konijn(en). Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Tarieven.

1 konijn €8,- per dag.
2 konijnen in één verblijf € 13,- per dag.
Meer dan 2 konijnen in hetzelfde hok in overleg.

Special needs zoals toedienen medicatie €3,- per dag extra.
Heb je een konijn met special needs en wil je informatie over de mogelijkheden,neem gerust contact met ons op. 


Heb je nog vragen of wil je bepaalde zaken met ons overleggen? Neem gerust contact met ons op via 0651447581

Algemene voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden die wij hanteren voor het opvangen van jouw konijn(en):

* De konijnen worden uitsluitend gehaald en gebracht op afspraak.
* Betaling dient te worden voldaan wanneer de konijnen gebracht worden. Extra kosten dienen te worden voldaan bij ophalen.
* De konijnen zijn alleen welkom indien tijdig geënt tegen RHD1 en RHD2 en Myxomatose. Vaccinatiebewijs moet getoond worden bij het brengen van de konijnen.
* Wij staan ten alle tijden in ons recht om een konijn te weigeren indien wij vermoeden dat deze niet gezond is, een besmettelijke ziekte bij zich draagt of niet gevaccineerd is.
* In ieder verblijf staat een plasbak gevuld met hennepvezel. Deze plasbak wordt iedere dag verschoond.
* Het hok wordt gereinigd naar behoefte. Maar minimaal 1 keer per week. 
* De konijnen krijgen 2 keer per dag voer, en indien ze dit gewend zijn krijgen ze ook verse groenten en gedroogde kruiden. 
* Indien een koppel ruzie krijgt omdat zij de geur van de andere konijnen ruiken zullen wij ervoor kiezen om de konijnen te splitsen gedurende het verblijf. 
* Wanneer wij twijfelen over de gezondheid van een van de konijnen zullen wij contact opnemen met onze dierenarts (DAC Maas en Niers). De kosten van het consult en medicatie zijn altijd voor rekening van de eigenaar.  Indien je wenst dat wij naar jullie eigen dierenarts gaan is dit mogelijk en worden ook de reiskosten (35ct per km) in rekening gebracht.
* ´Ons konijnenhotel´ kan nooit en te nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het overlijden van jouw konijn. 
* Bij het niet ophalen van het konijn behouden wij ons het recht de konijnen te herplaatsen. Dit is niet herroepbaar.